Du behöver

  • kryddiga korvar
  • 1 tsk olja
  • små tortillabröd
  • lime
  • Rödlökschutney:

  • rödlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 dl ljust öl
  • 2 msk jalapenos
  • salt
  • Servera med:

  • 300 g majskorn
  • 1 tsk olja
  • 1 dl ajvar relish
  • 150 g fetaost
  • 2 dl hackad färsk koriander

Gör så här

1

Rödlökschutney: Stek löken mjuk i smör och socker på medelvärme, rör då och då. Tillsätt öl och jalapeños och låt koka tills vätskan kokat in. Salta.

2

Stek majs i olja tills de är gyllenbruna i färgen. Lägg upp på ett fat tillsammans med ajvar, smulad fetaost och koriander.

3

Stek korvarna i olja tills de har fin färg. Stek bröden och fyll med korv, lökchutney, majs, ajvar, fetaost och hackad koriander. Pressa eventuellt över lime vid servering.


Recept