RECEPT FRÅN
Kryddig korv i tortillabröd
Okänd
6 portioner
Du behöver
- kryddiga korvar
- 1 tsk olja
- små tortillabröd
- lime
- rödlökar
- 2 msk smör
- 0.5 dl strösocker
- 2 dl ljust öl
- 2 msk jalapenos
- salt
- 300 g majskorn
- 1 tsk olja
- 1 dl ajvar relish
- 150 g fetaost
- 2 dl hackad färsk koriander
Rödlökschutney:
Servera med:
Gör så här
1
Rödlökschutney: Stek löken mjuk i smör och socker på medelvärme, rör då och då. Tillsätt öl och jalapeños och låt koka tills vätskan kokat in. Salta.
2
Stek majs i olja tills de är gyllenbruna i färgen. Lägg upp på ett fat tillsammans med ajvar, smulad fetaost och koriander.
3
Stek korvarna i olja tills de har fin färg. Stek bröden och fyll med korv, lökchutney, majs, ajvar, fetaost och hackad koriander. Pressa eventuellt över lime vid servering.