Du behöver
- 3 dl quinoa
- 2 st kronärtskockshjärtan burkar
- 2 st paprika röd och gul
- 200 g champinjoner
- 1 st schalottenlök
- 2 msk smör
- salt peppar
- 2 dl crème fraîche paprika och chilismak
- 2 dl ost riven lagrad
Servera med:
sallad med paprika
surdegsbaguette
Ugn: 225°
Gör så här
1
Koka quinoan. Bred ut den i botten på en smord ugnsform.
2
Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Dela dem och lägg dem på quinoan.
3
Kärna ur och skär paprikorna i bitar. Ansa och dela svampen. Skala och skiva löken. Fräs paprika, svamp och lök i en stekpanna med smör, ca 3 minuter. Tillsätt crème fraiche och bred blandningen över kronärtskockshjärtana. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen, ca 20 minuter. Servera med sallad med paprika och baguette.