Du behöver
- 2 st avokado
- grönsallad
- 125 g mango finns i frysdisken
- 1 st röd chilipeppar
- 3 st salladslökar
- 0.5 st citron pressad saft
- 0.5 dl olivolja
- salt peppar
- 250 g kräftstjärtar
- 0.5 dl dill
Snittar:
2 dl västerbottensost riven
0.5 dl hackad dill
6 skiva bröd
Ugn: 250°
Det här behövs till 6 port:
Gör så här
1
Dela avokadon, ta bort kärnan och skär fruktköttet i bitar. Tina mangon. Fördela salladen i sex cocktailglas alternativt portionsskålar och lägg på avokadobitarna och mangotärningarna.
2
Dela, kärna ur och hacka chilin och blanda med strimlad salladslök, citronsaft, olja, salt och peppar. Vänd i kräftstjärtarna och lägg bland-ningen i glasen. Strö på dill.
3
Snittar: Blanda ost och dill och bred på brödskivorna. Baka i ugn tills de fått fin färg. Dela bröden på diagonalen och servera till salladen.