Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

Du behöver 2 dl naturell yoghurt 1 kruka mynta 1 st vitlöksklyfta finriven 1 tsk salt 500 g nötfärs 1 msk neutral olja till stekning...

Du behöver

  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 kruka mynta
  • 1 st vitlöksklyfta finriven
  • 1 tsk salt
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk neutral olja till stekning

Tomatchimichurri

250 g körsbärstomater tärnade
1 kruka koriander
1 kruka persilja
0,5 kruka oregano
1 st bananschalottenlök finhackad
1 st vitlöksklyfta finhackad
1 st röd chili finhackad
2 st lime finriv skalet

Gör så här

1

Blanda yoghurt med mynta, vitlök och salt. Rör ihop yoghurten med färsen till en jämn smet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten till små biffar. Stek runt om tills de är genomstekta och har fin färg.

2

Blanda ihop ingredienserna till chimichurrin och skeda över de varma biffarna. Servera gärna med sötpotatispommes och dippsås.

Scroll to Top