Du behöver
- 100 g smör eller margarin
- 100 g mjölkchoklad Marabou
- 2 st ägg
- 1.5 dl socker
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm salt
Topping:
1 dl minimarshmallows eller stora som klipps i bitar
100 g mjölkchoklad
Servera med:
glass
Ugn: 175°
En kaka
Gör så här
1
Smält smöret och chokladen i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning.
2
Vispa ägg och socker pösigt i en skål. Rör i mjöl blandat med bakpulver och salt och smörblandningen.
3
Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form som är 24 cm i diameter och häll i smeten. Grädda i 15 minuter.
4
Topping: Ta ut kakan och strö på marshmallows och grädda i 5 minuter till. Låt kakan kallna.
5
Smält chokladen i vattenbad. Ringla den smälta chokladen över kakan. Servera med glass.