Kebabpizza med vitlöksyoghurt

Du behöver 1 st färdig pizzadeg 3 dl ajvar relish 150 g riven ost 150 g kebabkött 0 st .5 isberg grön feferoni Vitlöksyoghurt 4...

Du behöver

  • 1 st färdig pizzadeg
  • 3 dl ajvar relish
  • 150 g riven ost
  • 150 g kebabkött
  • 0 st .5 isberg
  • grön feferoni

Vitlöksyoghurt

4 st vitlöksklyftor
2 dl yoghurt
1 dl majonnäs
salt och svartpeppar

Gör så här

1

Sätt på ugnen på 200 grader. Rulla ut pizzadegen och bred på ajvar så det täcker hela degen. Strö över osten och toppa med kebabköttet. Grädda pizzan mitt i ugnen enligt tidsangivelsen på förpackningen.

2

Vitlöksyoghurt: Krossa vitlöksklyftorna med skalet på och låt rosta med i ugnen med pizzan. Mosa vitlöken med en gaffel och rör ihop med yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.

3

Strö över strimlad sallad och skivad feferoni. Toppa med vitlöksyoghurten.

Scroll to Top