Du behöver
- 500 g strimlad kycklingfilé
- 1 msk neutral olja
- 25 g jerk-kryddmix
- 200 g grönsaksmix
- 1 tsk neutral olja
- 0.5 tsk flingsalt
- 100 g rödkål
- ätmogna avokador
- lime
- salt
- mangosås
- gräddfil
- färsk koriander
Gör så här
1
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg. Tillsätt kryddmixen och stek tills kycklingen är genomstekt. Lägg åt sidan och täck med lock. Hetta upp stekpannan igen och stek grönsaksmixen cirka 4 minuter på medelvärme i olja och salt.
2
Skär rödkålen tunt, gärna med mandolin. Mosa avokadon och smaksätt med lime och lite salt. Värm bröden i torr stekpanna och servera med kyckling, grönsaksmix, rödkål, avokado, mangosås, gräddfil och koriander.