Du behöver
- 600 g fläskfilé
- salt och peppar
- 100 g philadelphiaost färskost
- 7 st marinerade soltorkade tomater
- 4 skiva parmaskinka
Paprikabädd:
3 st paprikor i blandade färger
1 st squash liten
salt och peppar
10 st oliver
Garnera med:
kryddgrönt
Servera med:
pasta
Ugn: 225 grader
Gör så här
1
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
2
Bred färskosten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje köttbit. Lägg köttet i smord ugnsfast form och tillaga mitt i ugnen ca 30 minuter.
3
Paprikabädd: Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squashen. Fräs paprika och squash tillsammans i lite matfett, 8–10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
4
Fördela paprikaröran på 4 tallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. Garnera med kryddgrönt och bjud nykokt pasta till.