Du behöver
- 500 g kalvfärs eller
- blandfärs
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar nymald
- 1 st ägg
- 1 msk kalvfond konc
- 2 msk lökpulver
- 1 st apelsin rivet skal
- 1 dl mjölk
- 2 msk persilja hackad
- 1 st smördeg kyld
- 1 st ägg uppvispat
Fyllning:
2 st morötter förvällda och hackade
100 g broccoli förvälld och hackad
1 st vitlöksklyfta hackad
Tomatsås:
500 g tomater passerade
1 st schalottenlök riven
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar nymald
2 tsk brun farin
Förväll grönsakerna i lättsaltat vatten i ca 2 minuter. Häll av vattnet och spola grönsakerna i kallt vatten. Låt dem rinna av i en sil.
Pröva att smaksätta tomatsåsen med 1 tsk färsk hackad timjan.