Het räkpasta med kokosmjölk

Du behöver 150 g bönpasta 300 g skalade räkor lime salladslökar vitlöksklyftor 2 tsk kokosfett 1 burk kokosmjölk 0.5 msk sambal oelek salt 70 g...

Du behöver

  • 150 g bönpasta
  • 300 g skalade räkor
  • lime
  • salladslökar
  • vitlöksklyftor
  • 2 tsk kokosfett
  • 1 burk kokosmjölk
  • 0.5 msk sambal oelek
  • salt
  • 70 g babyspenat

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt räkorna med finrivet skal (endast det gröna) och saft av lime. Fräs salladslök och vitlök i kokosfett eller olja någon minut. Häll i kokosmjölk och tillsätt sambal. Låt småputtra 3 minuter och vänd sedan ner räkorna. Strö eventuellt över lite ljus redning om du vill ha en krämigare konsistens. Smaka av med salt och vänd runt med spenat och nykokt pasta.

Scroll to Top