Du behöver
Pajskal enligt grundrecept nedan
Fyllning:
4 st ägg
250 g kesella
2 dl riven ost gärna smakrik
0.5 st röd chilipeppar
1 tsk chipotlepasta eller annan stark kryddpasta
0.5 tsk rökt paprikapulver
salt
500 g räkor med skal 200 g skalade
Garnera med:
röd chilipeppar lime, koriander
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
Gör pajdegen enligt grundreceptet. Använd en rektangulär form, 20×28 cm, eller en vanlig rund, 24 cm i diameter.
Fyllning: Vispa samman ägg, kesella, ost, hackad chili, chipotlepasta, rökt paprikapulver och salt. Vänd ner hälften av räkorna och häll i det förgräddade pajskalet.
Grädda i ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat. Strö på resten av räkorna, skivad chili, limeklyftor och koriander. Servera med sallad.