Du behöver
- 5 st äggvitor
- 2.5 dl strösocker
- 125 g kokosflingor
- 3 msk vetemjöl
Fyllning
3 dl vispgrädde
150 g hallon
50 g vinbär
Garnering:
50 g choklad
1 dl vispgrädde
hallon och vinbär
Ugn: 175 º
Gör så här
Vispa äggvitor med hälften av sockret till skum. Tillsätt resten av sockret under vispning och vispa till en fast maräng.
Blanda i kokos och sikta ner mjöl. Vänd försiktigt om tills allt är blandat.
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i 20 minuter.
Vänd upp kakan på ett bakplåtspapper och lossa bakpappret. Låt kakan svalna.
Vispa grädden och bred den över bottnen. Strö på hallon och vinbär och rulla ihop.
Ringla smält choklad över rullen. Vispa grädden till garnering och spritsa eller klicka på rullen. Toppa med hallon och vinbär.