Grönpepparkyckling

Läckert och lättlagat recept av kycklingfilé.

Du behöver

  • 1 st kyckling hel grillad
  • 2 msk soja
  • 1 msk smör smält
  • 1 msk senap fransk
  • 1.5 msk grönpeppar torkad, krossad
  • 2 dl grädde
  • 2 dl crème fraîche

Ugn: 200º

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Dela kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnssäker form.

2
Blanda soja, smör, senap och grönpeppar i en skål. Tillsätt grädde och crème fraiche och blanda. Häll såsen över kycklingköttet. Låt gärna köttet stå och dra åt sig smakerna någon timme.

3
Ställ in formen i ugnen, ca 20 minuter, så att allt blir varmt. Servera till potatis eller ris och sallad.

Scroll to Top