Grön fisksås med bandspaghetti

Fisksås med dill och spenat till bandspaghetti.

Du behöver

  • 0.5 st fiskbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk maizena ljus redning
  • 300 g torskfilé i bitar
  • 0.5 st dill hackad
  • 75 st färsk spenat hackad
  • salt och peppar

Servera med:

bandspagetti kokt och färsk
röd paprika i bitar
dillkvistar

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Blanda i en kastrull smulad fiskbuljongtärning, vatten, vitt vin, lätt crème fraiche och ljus redning. Rör om och låt koka upp.

2
Lägg ner fiskbitarna, dill och spenat, och låt sjuda tillsammans 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.

3
Servera fisksåsen till kokt bandspaghetti. Dekorera med paprikabitar och en dillkvist.

Scroll to Top