Du behöver
- aubergine
- rödlök
- 1 msk neutral olja
- 3 msk grön currypasta
- 400 ml kokosmjölk
- 2 dl vatten
- 1 tsk socker
- 250 g quorn
- 0.5 kruka koriander
- salt
- 3 dl ris
- 125 g morotsspaghetti
Gör så här
1
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär auberginen i 1 cm tärningar och löken i lika stora bitar. Hetta upp olja i en kastrull eller wokpanna och tillsätt currypastan.
2
Fräs under omrörning någon minut. Lägg ner aubergine och lök och fräs ytterligare 2 minuter. Häll i kokosmjölk, vatten och socker. Låt småputtra cirka 8 minuter.
3
Fräs vegofärs i lite matolja. Lägg i grytan och toppa med hackad koriander och smaka av med salt. Servera med ris, morotsspaghetti och lite extra koriander.