Du behöver
Bröd:
vetemjöl ca 600 g
1.5 tsk salt
50 g jäst
4 dl mjölk 37
Ugn: 225º
Fyllning 1:
1 st burk fruktcocktail i juice, 415 g
2 st äpplen tärnade
1 dl minifraiche 5 %
0.5 st citron rivet skal
2 krm svartpeppar nymald
Fyllning 2:
2 st röda paprikor tärnade
100 g kalkonbröst hackat
0.75 dl lättmajonnäs
2 dl matyoghurt
2 krm svartpeppar nymald
Basilikakräm:
300 g färskost t ex Philadelphia
1 dl crème fraîche hårt vispad
1 kruka färsk basilika finhackad
Garnering:
2 st huvud grönsallat de innersta bladen
11 skiva port salut (ost)
11 skiva kalkonbröst rökt
200 g vindruvor kärnfria
cocktailtomater
gurkskiva