Du behöver
- 600 g fläskfilé
- 1 msk smör eller margarin
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 250 g champinjoner
- 3 msk kinesisk soja
- 3 msk chilisås
- 1 msk dijonsenap
- 3 dl vispgrädde
- 1 msk kalvfond
- 1 msk dragon torkad
- salt och peppar
Servera med:
potatis ugnsrostad
sallad
Gör så här
1
Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och dela svampen. Lägg ner lök, vitlök och svamp i stekpannan och fräs ett par minuter.
2
Tillsätt soja, chilisås, senap, grädde och fond och koka i 10 minuter. Tillsätt dragon och smaka av med salt och peppar. Servera med ugnsrostad potatis och sallad.