Du behöver
- 1 st purjolök dm
- 250 g spenat lösfryst
- 1 msk matfett
- 400 g sej halvtinad
- 0.5 dl vetemjöl
- salt och peppar
- 1 st tomat
- 0.5 dl riven pepparrot
- 0.5 dl gräslök skivad
- 2 dl matlagningsgrädde
Servera med:
potatis kokt
sallad
Ugn: 200°
Gör så här
1
Skiva purjolöken. Fräs purjolök och spenat i en kastrull med matfett tills spenaten tinat. Lägg över i en smord ugnsfast form.
2
Skär fisken i 2 cm tjocka skivor. Vänd skivorna i mjöl blandat med salt och peppar. Lägg fisken i formen. Skiva tomaten och lägg på fisken.
3
Strö över pepparrot och gräslök och häll över grädden. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och sallad.