Du behöver
- 0.5 st squash
- 0.5 st fänkål
- 1 st röd paprika
- 1 st gul lök
- 1 msk rapsolja
- 2 st potatis
- 4 dl vatten
- 1 st hönsbuljongtärning
- 2 msk färsk timjan
- 300 g vit fiskfilé
- salt
Servera med:
0.5 dl crème fraîche
1 st vitlöksklyfta
Gör så här
1
Dela och skiva squashen. Skiva fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och klyfta löken. Fräs grönsakerna ett par minuter i en gryta med olja.
2
Skala och skiva potatisen och lägg i grytan tillsammans med vatten, buljongtärning och timjan. Koka upp och sjud under lock i 5 minuter.
3
Dela fisken i bitar och salta. Lägg fisken ovanpå grönsakerna och sjud under lock i 5 minuter. Blanda crème fraiche och pressad vitlök och servera till.