Du behöver
- 500 g koljafilé eller hokifiléer
- 2 tsk smör
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk seafood & fish kryddkvarn, Santa Maria
- 1 st champinjonssoppa Campbell’s 295 g
- 0.75 dl gräddmjölk
- 1.5 dl gratängost
Ugn: 225º
Garnering:
200 g champinjoner smörfrästa
hackad persilja
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Tina fisken om den är fryst. Smörj en ugnssäker form med smör.
2
Lägg fisken i bitar lite omlott i tegelpannemodell. Salta och krydda med seafood & fishkryddan.
3
Värm soppan med gräddmjölk i en kastrull och bred den över fisken. Strö över osten och tillaga fisken i mitten av ugnen, ca 25 minuter. Garnera med smörfrästa champinjoner och persilja. Servera med kokt ris och sallad.