Fiskbullar med currysås och sparris

Denna middag räcker till 2-3 portioner.

Du behöver

  • 2 st ägg
  • fiskbullar i buljong en burk
  • fiskbuljong från burken
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk matfett
  • 1 tsk curry
  • 1 msk vetemjöl
  • salt, svartpeppar
  • röd paprika

Servera med:

kokt ris
grön sparris kokt

Gör så här

1

Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten och koka dem i 6 minuter. Spola av, skala och hacka dem.

2

Häll spadet från fiskbullarna i ett mått och tillsätt mjölken. Fräs mat-fett och curry i en kastrull. Tillsätt mjölet och rör om.

3

Späd med buljong och mjölk under ständig omrörning. Låt såsen sjuda i 3 minuter.

4

Smaka av med salt och peppar. Tillsätt fiskbullarna och låt dem bli varma. Servera ris och sparris till och strö över hackat ägg och tärnad paprika.

Scroll to Top