Fisk med dilltomater

Du behöver 300 g vit fiskfilé salt och peppar 0.5 dl ströbröd 1 msk smör eller margarin 150 g körsbärstomater 0.5 dl hackad dill 1.5...

Du behöver

  • 300 g vit fiskfilé
  • salt och peppar
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 msk smör eller margarin
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1.5 dl grädde valfri fetthalt

Servera med:

potatis kokt
haricots verts

Gör så här

1
Krydda fisken med salt och peppar och vänd den i ströbröd. Stek fisken på båda sidor i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida.

2
Halvera tomaterna och lägg i stekpannan tillsammans med dill och grädde. Småkoka i 5 minuter under lock. Servera med potatis och haricots verts.

Scroll to Top