Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 1 tsk matfett
- 250 g nötfärs
- 0.25 st gul paprika
- 1 st tomat
- 1 dl passerade tomater
- 1 st grön squash
- 1 st röd paprika
- salt och peppar
- 1 dl riven mozzarellaost
Servera med:
blandad grönsallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Skala och hacka löken och stek den i en stekpanna med matfett. Tillsätt färsen och stek den smulig.
2
Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Låt puttra i 5 minuter. Salta och peppra.
3
Dela squashen på längden och kärna ur den med en sked. Dela och kärna ur den röda paprikan. Lägg squash och paprika i en smord ugnsform och fyll med färsen. Strö över mozzarella. Gratinera mitt i ugnen, ca 15 minuter. Servera med en grönsallad.