Färsbiffar med pepparrotskräm

Du behöver 200 g köttfärs salt peppar 1 msk smör eller margarin Pepparrotskräm: 1 dl turkisk yoghurt 1 msk riven pepparrot Bulgur: 3 dl vatten...

Du behöver

  • 200 g köttfärs
  • salt peppar
  • 1 msk smör eller margarin

Pepparrotskräm:

1 dl turkisk yoghurt
1 msk riven pepparrot

Bulgur:

3 dl vatten
1.5 dl bulgur fullkorn
1 st tomat
10 cm gurka
2 msk hackad persilja

Gör så här

1
Blanda färsen med salt och peppar och forma till 4 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida.

2
Pepparrotskräm: Rör ihop yoghurt och pepparrot.

3
Bulgur: Koka upp vattnet och lägg i bulgurn och låt sjuda under lock i 10 minuter.

4
Tärna tomat och gurka och blanda med bulgur och persilja.

Scroll to Top