8 bitar
Du behöver
Botten
100 g smör
1 ½ pkt Marabou Homestyle soft cookies (eller liknande)
Fyllning
300 g vit choklad
170 g daimchoklad
2 dl vispgrädde
600 g färskost
1 dl strösocker
½ msk vaniljsocker
Topping
100 g ljus choklad
½ burk dulce de leche
Garnering
1 dl hallon
röda vinbär
ätliga blommor
Gör så här
Botten: Smält smöret i en kastrull och ställ åt sidan. Dela kexen och mixa sönder dem till smulor i en matberedare. Blanda smör och kexsmulor till en massa och tryck ut i en smord form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter, både botten och kanter ska kläs med bakplåtspapper. Låt formen stå i kylen under tiden som du gör fyllningen.
Fyllning: Dela chokladen i mindre bitar och smält över ett vattenbad. Hacka dajmchokladen grovt. Vispa samman grädden, kraftigt men den ska gå att röra. Vispa samman färskost och socker i en annan bunke. Vänd ner den smälta chokladen och vispa samman. Vänd ner den vispade grädden med luftiga tag och tillsätt hackad daim. Bred ut fyllningen över bottnen och frys i minst 5 timmar.
Topping: Dela chokladen i mindre bitar. Smält den över ett vattenbad och rör samman med den karamelliserade mjölken. Låt svalna. Häll kolasåsen över den kalla kakan. Garnera med bär och blommor och servera.