RECEPT FRÅN HJ

Curryfrästa fiskbullar med spenatrisoni

Foto: Karin Mönefors

Okänd
0 portioner

Du behöver

  • 12 st fiskbullar i buljong
  • matfett +1 msk
  • 1 tsk curry
  • 2 dl risoni risformad pasta
  • 125 g spenat tinad
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt svartpeppar
  • Servera med:

  • paprika tärnad
  • Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Häll av buljongen från fiskbullarna och låt dem rinna av i en sil.
2
Fräs matfett och curry i en stekpanna. Tillsätt fiskbullarna och låt de bli varma.
3
Koka risonin i vatten och salt, i ca 11 minuter. Låt rinna av i en sil. Fräs spenaten i matfett och smaksätt med riven vitlök, salt och peppar. Blanda i risonin. Trä upp fiskbullarna på ett träspett och servera med spenatrisoni och tärnad paprika.

Recept