16 bitar
Du behöver
- 3 ägg
- 3 dl strösocker
- 1 dl pressad apelsinsaft
- ½ dl pressad citronsaft
- 3 dl vetemjöl
- 1 msk bakpulver
Glasyr
150 g vit choklad
125 g färskost
1 dl vispgrädde
1 msk florsocker
Garnera med
minimarshmallows
Ugn: 175°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Rör i apelsin- och citronsaft. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten.
2
Häll smeten i en form, 20 x 30 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten av ugnen i 30 minuter. Låt svalna.
3
Glasyr: Smält chokladen över vattenbad. Rör ofta så att den inte bränner vid. Vispa ner chokladen i färskosten. Vispa grädde och florsocker och blanda med chokladsmeten.
4
Bred glasyren över kakan och strö på marshmallows. Skär kakan i rutor.