Du behöver
- 3 dl strösocker
- 100 g smör
- ägg
- 1 dl mjölk
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljpulver
- citron
- 1 dl kokosflingor
Topping
50 g rumsvarmt smör
1.5 dl florsocker
citron
200 g cream cheese
0.5 l färska jordgubbar
kokosflakes
Gör så här
Ugn 175 grader. Vispa socker och smör med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget under fortsatt vispning. Rör ner mjölken och mjölet blandat med bakpulver, vaniljpulver och citronskal.
Smöra en form med avtagbar kant, ca 26 cm i diameter, och täck med kokosflingor. Bred ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter. Låt svalna helt.
Topping: Vispa smör, florsocker och citronskal med elvisp. Tillsätt cream cheese och rör till en jämn smet. Bred toppingen på kakan och toppa med jordgubbar och eventuellt kokosflakes