Chorizo med paprikabulgur

Du behöver 2 st chorizo 3 st salladslökar 1 st röd paprika 1 st paprika gul 1 msk smör eller margarin 2 st bulgur port...

Du behöver

  • 2 st chorizo
  • 3 st salladslökar
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 st bulgur port
  • 0.5 st hönsbuljongtärning
  • 2 msk hackad persilja
  • 0.5 st päron

Gör så här

1
Snitta korvarna och stek dem i en stekpanna tills de får fin färg.

2
Skiva salladslöken och tärna paprikorna grovt. Fräs salladslök och paprika i en stekpanna med smör. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen med buljongtärningen i kokvattnet.

3
Rör bulgurn fluffig med gaffel och blanda med fräset och persilja. Skala och riv päronet och blanda med tzatziki. Servera till korv och bulgur.

Scroll to Top