Du behöver
- 1 st schalottenlök liten
- 0.5 dl arborioris
- 1 msk rapsolja
- 1 dl vatten
- 1 tsk grönsaksfond
- 1 st potatis
- 75 g fryst broccoli
- 50 g fetaost tärnad
- 1 st ägg
- peppar oregano
- 1 msk smör eller margarin
Servera med:
sallad
turkisk yoghurt
Gör så här
1
Skala och hacka löken. Fräs lök och ris i en kastrull med olja. Tillsätt vatten och fond och koka i 20 minuter.
2
Skala, tärna och koka potatisen mjuk. Spola broccolin i varmt vatten så att den tinar. Mosa potatisen och hacka broccolin fint. Blanda potatis, broccoli, ris, mosad fetaost, ägg, peppar och oregano, och forma till biffar.
3
Stek biffarna i en stekpanna med smör ett par minuter per sida. Servera med sallad och en klick yoghurt.