Du behöver

  • 920 g bjärekyckling korma
  • 2 st gula lökar strimlade
  • färsk koriander
  • limeklyftor
  • blomkålsris (riven blomkål)
  • 3 dl jasminris
  • 150 g blomkålsris
  • 2 msk ingefära Finhackad, färsk
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 125 g gröna sojabönor frysta
  • 1 msk olivolja

Gör så här

1

Koka riset enligt ­anvisningen på förpackningen. Fräs ­blomkålsriset med ­ingefära, vitlök och ­sojabönor i olja tills ­bönorna har tinat, salta.

2

Tillsätt det kokta ­riset och rör om. Koka upp såsen från kycklingförpackningen och lägg ner kyckling och lök. Låt sjuda tills kycklingen är klar, ca 5 min. Servera till ­riset och toppa ev med koriander.


Recept