Biff Bombay

Du behöver 1 msk rapsolja 1 msk ketjap manis 1 st vitlöksklyfta 200 g lövbiff 0.5 st gul lök 0.5 st röd paprika 0.5 st...

Du behöver

  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk ketjap manis
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 200 g lövbiff
  • 0.5 st gul lök
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st böngroddar burk
  • 0.5 dl vatten

Garnera med:

persilja eller koriander

Servera med:

ris

Gör så här

1
Blanda olja, ketjap manis och pressad vitlök i en skål. Strimla köttet och vänd runt i marinaden. Låt dra i 10 minuter.

2
Bryn köttet i en stekpanna och lägg i skivad lök, strimlad paprika och groddar. Tillsätt vattnet och låt puttra i 5–10 minuter. Garnera med persilja eller koriander och servera med ris.

Scroll to Top