Ägghalvor med räktopp

Du behöver 8 st hårdkokta ägg 500 g räkor med skal ca 200 g skalade 1 dl crème fraîche 1 msk majonnäs 2 tsk fransk...

Du behöver

  • 8 st hårdkokta ägg
  • 500 g räkor med skal ca 200 g skalade
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk majonnäs
  • 2 tsk fransk senap
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1 tsk pressad citronsaft

Garnera med:

dill

Gör så här

1
Skala och dela äggen i halvor. Skär eventuellt av lite av undersidan på ägget så att de står bättre på fatet.

2
Skala räkorna. Vispa crème fraichen tills den blir fast. Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och dill. Smaka av med citronsaft. Blanda i räkorna. Toppa äggen med räkröran och garnera med dill.

Scroll to Top