Paj är suverän bjudmat! Lätt att variera och få riktigt festlig. Har du komponerat en egen oslagbart god matpaj? Skicka in receptet till oss och var med och tävla om lyxiga priser.
Nygräddad, god och ljuvligt doftande. Hur lyder receptet på din bästa paj? Vad fyller du den med, hur får du den krämigt god inuti, frasig utanpå och hur dekorerar du den? Vi väntar med spänning på ditt smakfulla förslag.
REGLER
Receptet måste vara din egen originalidé och får inte ha varit publicerat tidigaere. Hemmets Journal äger rätten att publicera vinnarbidragen både i tidningen och på vår hemsida samt i Egmontkoncernens övriga kanaler. Tävlingen är jurybedömd och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
1:a pris – Ankarsrum Assistent Original i färgen Rustic Maroon värde 7490kr
Vinnaren blir lycklig ägare till Ankarsrums ikoniska Original Assistent. En fantastiskt hållbar och helt suverän maskin som ofta går i arv i generationer. Vinnaren får en assistent med baspaket som innehåller 7 liters kittel, degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok, jäslock, 3,5 liters vispskål, ballongvispar, mördegsvispar och receptbok.
2:a pris: SodaStream Kolsyremaskin Ensõ från Bagaren och Kocken värde 1790kr
Kolsyremaskin Enso från Soda Stream är sann vardagslyx! Gör eget bubbelvatten på ett kick och smaksätt till läsk när det är fest.
3:e-8:e pris En Lodge pajform 24 cm i gjutjärn från Bagaren och Kocken värde 445kr
Lodge pajform, 24 cm i diameter, är i gjutjärn och gör dina pajer krispiga utanpå och krämiga inuti. Och håller maten varm länge på bordet!
Skicka receptet till:
Festpaj
Hemmets Journal
205 07 Malmö
Eller mejla till: kajsa.lidbeck@egmont.se.
Märk kuvertet/mejlet ”Sveriges godaste paj”.
Vår matskribent Kerstin Svensson leder juryarbetet, i juryn sitter också matredaktör Emma Olevik och fackchef Kajsa Lidbeck.
Senast den 10 oktober 2024 behöver vi ditt svar.
Lycka till!