Vinn Abilar sårsalva!

Svara på en enkel fråga och vinn Abilar sårsalva!

Abilar 10 % är en sårsalva som påskyndar sårläkning och lindrar irritation och smärta i det behandlade området – naturligt, utan antibiotika eller kortison. Salvan skapar en optimal miljö för sårläkning och bidrar till en barriär mot de vanligaste bakterierna och svamparna som orsakar hudinfektioner.

Effektiviteten av Abilar 10 % Sårsalva har bevisats i in vitro- och in vivo-studier enligt kraven i modern medicin. Den aktiva substansen i Abilar är grankåda. Insamling sker utan att skada träden eller påverka naturen runt omkring. Abilar kan användas till exempel vid akuta sår, skråmor, brännsår, hudsprickor, operationssår och svårläkta sår såsom trycksår, bensår och diabetessår.

Finns på apotek. Ej för hartsöverkänsliga.

För mer info: www.repolar.com/sv/

Vi lottar ut 20 st

Svara bara på frågan nedan så är du med och tävlar.

Senast den 4 juli 2024 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i Hemmets Journals papperstidning. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Scroll to Top