Vinn lyxiga silversmycken

Svara på en enkel fråga och vinn äkta silversmycken!

Annons

Nu har du chans att vinna ett vackert set med silversmycken. Setet Deanna, av äkta silver, består av halsband, armband och örhängen med små hjärtan, från Sahara Silver, till värde av 2000kr (www.saharasilver.se)

Halsbandet med åtta små hjärtan har en kedja som mäter 42–45 cm, pris 800 kr. Armbandet är reglerbart i storlek, pris 750 kr. Silverörhängen som matchar kostar 450 kr.

Finns även att köpa hos Guldfynd, www.guldfynd.se

Svara bara på frågan nedan så är du med och tävlar.

Senast den 7 december 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Scroll to Top