Vinn fotvård Apoliva och CCS

Svara på en enkel fråga för chans att vinna!

Vi lottar ut tre set med fotvårdsprodukter från Apoliva och tre set med produkter från CCS. (Slumpen avgör vilka produkter som blir dina om du har turen att vinna)

I Apolivasetet får vinnaren en flaska fotbad, 200 ml, 79 kr, som stärker huden, en fotskrubb med AHA-syra, 75 ml, 59 kr,
samt en mjukgörande fotvårdssalva. I CCS-setet får vinnaren ett rengörande och uppmjukande fotbad, 250 ml, 89 kr, fotvårdssalva med fuktbindande karbamid, 75 ml, 49 kr, samt en fotdeo som svalkar, motverkar svett och gör att fötterna doftar fräscht, 100 ml, 69 kr.

Om du vill vara med i utlottningen så svara på följande fråga.

Senast den 8 juni 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.