Vinn Anna Janssons nya bok

Svara på en enkel fråga för chans att vinna!

Annons

Vi lottar ut fem ex av nya deckaren Dödens snabba vingar av Anna Jansson.

En ny bok till alla er som gillar polisen Maria Wern. Första boken i serien, Stum sitter guden, utkom redan år 2000. I tv-serien på TV4 och i filmerna porträttteras Maria Wern av Eva Röse. I denna nya bok tar författaren oss på besök i Visbys undre värld. Två barn irrar sig ner i tunnlarna och hittar De dödas sal, en droppstensgrotta i underjorden.

Drygt 30 år senare hittas en försvunnen 34-årig arkeolog död i en bil i ett garage. Maria Wern leder mordutredningen, samtidigt som hon är hemligt iakttagen av en person som visste allt om mordoffret.

Om du vill vara med i utlottningen så svara på nedan fråga.

Senast den 6 april 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Scroll to Top