Vinn Lena Glasers bok ”Kanske jude”

Vi lottar ut tre böcker.

Fem av sex medlemmar av den polsk-tyska familjen Glaser mördades under andra världskriget. Den enda överlevande var äldste sonen Heinz som av en slump kom till Sverige som 14-åring.

I samarbete med Albert Bonniers förlag lottar vi ut tre exemplar av Lena Glasers bok Kanske jude som handlar om Heinz Glaser och Kate Wacz som båda mot alla odds överlevde andra världskrigets judeförföljelser.

– Min pappa var modig men ville aldrig prata om det fruktansvärda han upplevt, berättar Lena Glaser.

Svara bara på vår fråga så har du chansen att vinna.

Senast den 9 februari 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top