Vinn boken Mitt år – boken för alla dina minnen, drömmar och planer

Vi lottar ut tre böcker.

Tillsammans med Bookmark förlag lottar vi ut tre ex av nya boken Mitt år – boken för alla dina minnen, drömmar och planer. I boken finns utrymme för att
sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det nya året som väntar runt hörnet. I första delen av boken finns listor, frågor om året som gått. I andra delen finns plats till att sätta upp mål och drömmar inför nästa år.

Svara på nedan fråga för att vara med i tävlingen.

Senast den 8 december behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Annons
Scroll to Top