• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Må gott i Cala Bona - Mallorca - Res med HJ

  Följ med på en resa med fokus på hälsa och välmående. Dagarna varvas med olika träningsformer, skön avkoppling och god mat i ljuvlig miljö.

  Må gott i Cala Bona - Mallorca - Res med HJ

  Vi bor i den trevliga och lugna badorten Cala Bona på Mallorcas östra och kanske vackraste kust, på Sunwing Cala Bona Beach beläget alldeles invid havet. Åsa, som är fysioterapeut och personlig tränare, är med på resan och leder oss genom olika träningspass och träningsformer. Hon inspirerar oss att finna träningsglädje i en aktiv vardag!

  Vi får prova allt från vattengymnastik, pilates, core, rörlighetsövningar, cirkelträningar till uppfriskande promenader. Det blir också gott om tid för avkoppling, samvaro och att njuta av solens värme en stund till innan hösten tar sitt grepp. Inom räckhåll från hotellet ligger två fina sandstränder, Cala Bona (800 meter) och Cala Millor (2 kilometer) som är enkelt att ta sig till via strandpromenaden.

  Cala Millor är en stor semesterort för den som önskar lite mer tempo på kvällarna. Man kan även ta lokalbuss till byarna runtomkring, eller promenera till marknaden i Son Servera som är öppen på fredagar. I fiskehamnen ligger färgglada fiskebåtar och där finns flera bra restauranger, barer och mysiga caféer. Packa din träningsmatta och ett par sköna träningsskor och låt äventyret börja!

  Cala Bona ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust.

  Åsa, personlig tränare och fysioterapeut, leder oss genom olika träningsformer hela veckan!

  Dag 1

  Vi flyger tidig morgon direkt från Arlanda till Mallorca. Flygresan tar cirka 3,5 timmar. Där väntar bussen som kör oss till vårt hotell Sunwing Cala Bona beach, där vi ska tillbringa veckan tillsammans. Eftermiddagen och kvällen är fri för var och en att bekanta sig med omgivningarna och kanske ta ett dopp i poolen? Flygmåltid ingår.

  Dag 2

  Vi startar morgonen med en uppfriskande morgonpromenad som avslutas med rörlighetsträning utomhus. På eftermiddagen fokuserar vi på styrka, balans och rörlighet med cirkelträning. Frukost, lunch och middag ingår.

  Starta hösten med att unna dig en inspirerande må-bra-resa"!

  Dag 3

  Innan lunch är det dags att hoppa i poolen för vatten-gymnastik. Här tränar vi kondition, styrka och stabilitet. Vi avslutar med en skön stretch. Efter passet väntar en välsmakande lunch och egentid. Kanske njuta med en god bok i skuggan? Senare under eftermiddagen samlas vi för en träningsövning där vi kombinerar core och pilates. Här får vi lära oss lite om våra olika bålmuskler och utmana dem ordentligt. Frukost, lunch och middag ingår.

  Dag 4

  Vi startar morgonen med en promenad följt av rörlighetsträning. Lunch och middag på egen hand. På kvällen väntar en föreläsning: "Träning för seniorer". Frukost ingår.

  Avkoppling, god mat och egna strövtåg i omgivningarna varvas med träningen.

  Dag 5

  Vi äter frukost i lugn och ro. Under förmiddagen väntar Body Strength – med fokus på den egna kroppen som motstånd. Under eftermiddagen tar vi en promenad med lite högre tempo. Frukost, lunch och middag ingår.

  Dag 6

  Vi inleder dagen med en morgonpromenad som avslutas med rörlighetsträning. På eftermiddagen jobbar vi med kondition, styrka och stabilitet i poolen. Frukost, lunch och middag ingår.

  Dag 7

  Vi startar dagen med Pilates Good Morning, ett pilates-inspirerat pass där vi på ett mjukt sätt kombinerar styrka och rörlighet. Frukost, lunch och middag ingår.

  Dag 8

  Efter en stadig frukost är det dags att packa väskorna och hoppa på transferbussen och säga adjö till vårt spanska paradis. Fulla av träningsglädje och inspirerade att fortsätta en aktiv vardag hemma.

  Resfakta:

  Datum: 29/9 – 6/10 2018

  Pris: 12.990 kronor per person

  Researrangör: Via Luleå Resor & VING

  Valuta på Mallorca: Euro

   

  I priset ingår:

  * Flygresa Arlanda – Mallorca t/r, flygmåltid, transfer

  * 7 hotellövernattningar, del i 2-rumslägenhet med balkong

  * Måltidspaket Sunwing inclusive: frukost samtliga dagar, 5 lunchbufféer och 5 middagsbufféer inkl. vatten, läsk, lokalt vin eller öl

  * Träningsinstruktör under resan

  * Representant från Hemmets Journal vid minst 25 resenärer


  Tillägg:

  Kompletterande reseförsäkring: 288 :-.
  Avbeställningsförsäkring: 225:-.
  Obligatorisk turistskatt som tas ut direkt av hotellet vid incheckning: 4,40 euro per person och natt.
  Flygskatt: 60:- per person.

   

  Boka så här:

  Ring Via Luleå Resor: 0920-232350
  Eller via hemsidan: www.vialulea.se
  Nämn att det är en Hemmets Journal-resa vid bokningen.

   

  Minst 25 deltagare krävs för att resan ska genomföras. Övriga resevillkor får du vid bokningen.

  Vi reserverar oss för programändringar, valuta- eller skatteförändringar som står utanför vår kontroll.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!