Fajitas med mexikansk kålsallad

Fyll tortillabröden med fajitaskryddad färs, salsa och en god kålsallad. Krossa tortillachips och strö över fyllningen för extra cruch.

Du behöver

  • 500 g nötfärs
  • smör att steka i
  • 3 msk fajita kryddmix

Tillbehör

200 g tortillachips
1 burk salsa
8 st tortillabröd
250 g klyftade körsbärstomater
gräddfil
lime i klyftor

Kålsallad

200 g strimlad vitkål
0.5 kruka hackad koriander
1 st tunt skivad grön chili
saften från en halv lime
salt

Gör så här

1

Blanda vitkål, koriander och chili. Smaka av med limesaft och salt.

2

Stek färsen brun och smulig i smör, på hög värme. Tillsätt kryddmixen, stek en liten stund till och rör om ordentligt.

3

Servera färsen och kålsalladen med alla tillbehören i de mjuka bröden.

Scroll to Top