Kryddig kyckling med grönsaksris

Du behöver 250 g ris 600 g strimlad kyckling 125 g broccoli knipplökar röd paprika 2 dl majskorn salt och svartpeppar Servera med: 2 dl...

Du behöver

  • 250 g ris
  • 600 g strimlad kyckling
  • 125 g broccoli
  • knipplökar
  • röd paprika
  • 2 dl majskorn
  • salt och svartpeppar

Servera med:

2 dl gräddfil
hackad koriander
limeklyftor

Gör så här

1

Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen.

2

Hetta upp en stor stekpanna eller wok och lägg i kycklingen. Stek till fin färg och tillsätt sedan grönsakerna. Stek under omrörning på hög värme tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna lätt mjuka. Smaka av med salt och peppar.

3

Vänd ner riset i pannan och servera med gräddfil, koriander och lime.


Kommentar:
Tips!
Strö över strimlad chili för lite extra hetta.

Scroll to Top