Baka glutenfri kladdkaka!
Superenkel kladdkaka gjord på nötmjöl. Garnera kakan med florsocker vid servering. Gör gärna ett fint mönster med hjälp av en kakform.

Glutenfri kladdkaka
12 bitar:
150 g smör
3 dl strösocker
1 dl kakao
1 ½ dl mandelmjöl eller hasselnötsmjöl
½ msk vaniljsocker
½ tsk flingsalt
3 ägg
3 dl vispad grädde till servering
Ugn: 175º
Gör så här:
1. Smält smöret och rör ner de torra ingredienserna.
2. Tillsätt äggen ett i taget och rör till en jämn smet.
3. Smörj en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter, och bröa med nötmjöl.
4. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen tills ytan är fast men mitten fortfarande lös, ca 20 minuter.
5. Låt svalna, gärna i kylen. Servera med lättvispad grädde.