Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 1 tsk rökt paprika
- 2 msk smör
- bordsmargarin
- 4 skiva ljust surdegsbröd
- 4 st romansalladsblad
- 2 st plommontomater
- hyvlad parmesanost
- pinjenötter
- basilika
Baconmajonnäs
140 g bacon
1 dl majonnäs
2 msk hackad basilika
Gör så här
Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem i smör ca 4 minuter per sida för minutfiléer, annars lite längre. Låt svalna något.
Baconmajonnäs: Stek baconskivorna knapriga. Låt rinna av på hushållspapper.
Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika.
Bred bordsmargarin på brödskivorna och lägg på salladsblad.
Skiva kycklingen och fördela den på bröden. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå.
Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika.