6 portioner
Du behöver
Snabbpicklad rödlök
2 dl vatten
1 dl strösocker
0.5 dl ättiksprit
2 små rödlökar
Sallad
1.5 kg delikatesspotatis
3 msk olivolja
1 tsk flingsalt
1 krm svartpeppar
150 g sugarsnaps
300 g cocktailtomater
250 g minimozzarella
1 knippe rädisor
Garnera med
kryddgrönt
Gör så här
Snabbpicklad rödlök: Blanda vatten, socker och ättika. Rör om så att sockret löses upp. Skala och skiva löken tunt. Lägg ner löken och rör om så att den täcks av lagen. Låt vila ca 30 minuter.
Tvätta och halvera eller dela potatisarna om de är stora. Lägg dem i en bakplåtspappersklädd långpanna. Häll över olja, salt och peppar. Vänd runt. Rosta strax under ugnens mitt i ca 30 minuter.
Ansa och koka sugarsnapsen i ca 1 minut. Spola av i kallt vatten och låt ligga i vatten. Halvera tomaterna.
Låt osten rinna av. Ansa, skölj och kvarta rädisorna.
Blanda potatis, sugarsnaps, tomater, rädisor och ost på ett uppläggningsfat. Toppa med picklad lök och garnera med kryddgrönt.