Rårakor med tomatsallad

Du behöver 5 st potatis 0.5 st gul lök 2 st ägg 0.5 tsk salt 2 msk hackad dill 1 msk smör eller margarin 1...

Du behöver

  • 5 st potatis
  • 0.5 st gul lök
  • 2 st ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl keso
  • 1 msk sweet chilisås

Servera med:

sallad körsbärstomater

Gör så här

1
Skala och riv potatisen grovt. Skala och hacka löken fint. Vispa upp äggen i en skål och blanda i potatis, lök, salt och dill.

2
Hetta upp en stekpanna med smör och lägg i små klickar av smeten. Stek på medelvärme i 2–3 minuter per sida.

3
Blanda keso med sweet chilisås och servera till rårakorna med sallad och tomater.

Scroll to Top