• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nu lanserar Delicato sin egen chokladask

  Aladdinasken får hård konkurrens när delicatobollar och biskvier blir tillgängliga som miniatyrer i chokladask.

  Nu lanserar Delicato sin egen chokladask

  Nyligen blev det klart att Marabou i vanlig ordning byter ut en pralin i Aladdinasken lagom till jul. Men trots de ständiga förändringarna (eller kanske just därför) är det många som tröttnat på Aladdins utbud av praliner och slutat köpa den populära asken. Kanske finns det utrymme för en konkurrent – något som Delicato tagit fasta på.

  Nu lanserar de nämligen Delicatoasken – två lager med totalt 30 miniversioner av våra favoriter delicatoboll, punschrulle, biskvi, lattebit och delicacaoboll hallon.

  Det hela började som en skämtpost på Facebook, men när kunder hörde av sig och undrade var de kunde köpa asken föddes snabbt idén att lansera Delicatoasken på riktigt.

  – Vi är ju inte ett särskilt pretentiöst varumärke, vi gillar snarare att skoja till det kring sådant som kan vara lite uppstyltat eller allvarligt. Och alla traditioner startar ju någon gång! Nu hoppas vi att folk kommer att ta till sig detta nya goda sätt att fika på, säger Sofia Brandberg, marknadschef på Delicato, i ett pressmeddelande. 

  Delicatoasken finns i begränsad upplaga i handeln från och med vecka 40 och har ett rekommenderat pris på 99 kr.

  Artikeln har tidigare publicerats på Icakuriren.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!