• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens mat: Fisk- och skaldjursgryta med aioli, löjromstoast och äppelrutor

    I helgen blir det gott med en krämig skaldjursgryta. Till förrätt serverar vi löjromstoast, gärna med bubbel till, och till dessert mumsiga äppelrutor.

    Helgens mat: Fisk- och skaldjursgryta med aioli, löjromstoast och äppelrutor
    Hjärtats löjromstoast
    Förrätt

    Hjärtats löjromstoast

      Recept från HemmetsJournal.se
    Fisk- och skaldjursgryta med aioli
    Huvudrätt

    Fisk- och skaldjursgryta med aioli

      Recept från HemmetsJournal.se
    Äppelrutor
    Dessert

    Äppelrutor

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!