• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens meny: Soppa med parmesanflarn, ugnsbakad torsk och mintig chokladmousse

    Ugnsbakad torsk är en populär rätt som passar lika bra till middag som till fest. Börja med sparrissoppa och avrunda med en ljuvlig chokladmousse.

    Helgens meny: Soppa med parmesanflarn, ugnsbakad torsk och mintig chokladmousse
    Grön sparrissoppa med parmesanflarn
    Förrätt

    Grön sparrissoppa med parmesanflarn

      Recept från HemmetsJournal.se
    Ugnsbakad torsk med smörslungade betor, klyftpotatis och örtkräm
    Huvudrätt

    Ugnsbakad torsk med smörslungade betor, klyftpotatis och örtkräm

      Recept från HemmetsJournal.se
    Chokladmousse med mint
    Dessert

    Chokladmousse med mint

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!